The Battle of Grills

The Battle of Grills

Δημιουργία της προωθητικής καμπάνιας – διαγωνισμού, της Stohos Foods στο Facebook για την περίοδο της Τσικνοπέμπτης.

To “The Battle of Grills” είχε τη μορφή τουρνουά όπου ανταγωνίζονταν μεταξύ τους προϊόντα της εταιρείας Stohos.

Η διαδικασία της αναμέτρησης έγινε μέσα από την προβολή live βίντεο στο Facebook. Εκεί οι χρήστες με τη χρήση των Reaction ψήφιζαν το προϊόν της αρεσκείας τους με σκοπό την ανάδειξη του “Βασιλιά της Τσικνοπέμπτης”.

Διαγωνισμός – Τελικός – The Battle of Grills

Ο τελικός του «The Battle of Grills» Live με δώρο το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης!!————————————————-Χοιρινό Σουβλάκι και Καλαμάτο Κεμπάπ θα μονομαχήσουν με έπαθλο τον τίτλο του “Βασιλιά της Τσικνοπέμπτης”.Η Παρουσίαση των Μονομάχων!Χοιρινό Σουβλάκι: Μαλακό, χειροποίητο, ζουμερό. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αυτές οι τρεις λέξεις είναι αρκετές για να περιγράψουν τον Απόλυτο Σταρ!Καλαμάτο Κεμπάπ: Ένας τέλειος συνδυασμός από τρία είδη κρέατος με φρέσκο μαϊντανό και κρεμμύδι. Η εγγύηση στη γεύση είναι δύναμη!Ψηφίστε πατώντας το reaction που αντιστοιχεί στο έδεσμα, αναδείξτε των Βασιλιά της Τσικνοπέμπτης και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα κεράσεις όλη την παρέα σου!! Share the Taste!Περισσότερες Πληροφορίες για τον Διαγωνισμό: https://goo.gl/wZcTBnLet the Battle Begin!#thebattlefogrills #stohos

Gepostet von Stohos am Mittwoch, 15. Februar 2017

Επιπλέον με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε κλήρωση και ένας τυχερός έλαβε ως δώρο 100 Σουβλάκια από την εταιρεία Stohos.

Καμπάνια Τσικνοπέμπτη

Contact

info(at)umbrellabranding.gr
+30 2310 527 899
Katouni 3, 1st Floor
Ladadika, Thessaloniki, Greece
Facebook Instagram Vimeo Behance