Ονοματοδοσία, Branding, Συσκευασία & Φωτογράφιση

Nota Tomato Sauce

nota2

Με αυθεντική ιταλική συνταγή εκατονταετίας, μία νότα γεύσης για οποιοδήποτε πιάτο, μία σάλτσα ντομάτας, με αγάπη από τη Νάπολη. Σκοπός της σάλτσας ΝΟΤΑ είναι να γευτούμε την απλότητα στο έπακρο και μέσα από τη νοστιμιά να χαρούμε σαν μικρά παιδιά.

Τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα, κυριαρχεί η ανάμνηση της γειτονιάς μας, του μέρους που φάνταζε όλος ο κόσμος και αποτελούσε τη πρώτη μας μικρή “πατρίδα“. Σε εκείνο το μέρος, πάντα κάποια κουζίνα μοσχομύριζε, κάποιο τραπέζι στρωνόταν να μας υποδεχθεί, και η σπιτική νοστιμιά μας χαριζόταν απλόχερα, σαν ένα θαύμα που βιώναμε καθημερινά όλοι μαζί.

Δημιουργήσαμε το brand ξεκινώντας από το όνομα ΝΟΤΑ. Μία λέξη εύηχη και χαρακτηριστική, που αποπνέει αισιοδοξία και χρησιμοποιείται στα ελληνικά με ιταλικές όμως ρίζες. Όπως ακριβώς και αυτή η σάλτσα, που αποτελεί μία ΝΟΤΑ γεύσης και ανάμνησης για κάθε πιάτο.

Στην συνέχεια βασισμένοι στην αίσθηση της γειτονιάς, σχεδιάσαμε ένα νοσταλγικό λογότυπο και μία ετικέτα με περίγραμμα που θυμίζει παλιά κορνίζα. Η τυπογραφία που χρησιμοποιήθηκε επικοινωνεί την παλαιότητα της συνταγής και τον σπιτικό τρόπο παραγωγής της.

Στην φωτογράφιση που ακολούθησε θελήσαμε να αποτυπώσουμε το προϊόν σε ένα περιβάλλον pop-ρετρό αισθητικής, με έντονο το στοιχείο του παιχνιδιού και άπλετο το φως της χαράς της σπιτικής κουζίνας.

BlissPoint01650
BlissPoint01656
BlissPoint01629
BlissPoint01680
BlissPoint01658
BlissPoint01641
BlissPoint01654
BlissPoint01716
BlissPoint01708
BlissPoint01677
Πείτε μας περισσότερα για το project σας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact

info(at)umbrellabranding.gr
+30 2310 527 899
Katouni 3, 1st Floor
Ladadika, Thessaloniki, Greece
Facebook Instagram Vimeo Behance