Υιοθετήστε μία ελιά από την Λέσβο

Υιοθετήστε μία ελιά από την Λέσβο

Η οικογένεια Χατζηδημητρίου από το νησί της Λέσβου μοιράζεται την αγάπη της για τη φύση και το ελαιόλαδο με όλο τον κόσμο και σας δίνει την ευκαιρία να υιοθετήσετε ένα δέντρο ελιάς, να ακολουθήσετε τον κύκλο ζωής του και να απολαύσετε το λάδι του στο τέλος της συγκομιδής.

Υιοθετώντας μια ελιά, γίνεστε κομμάτι της ιστορίας πίσω από τη γεύση, υποστηρίζετε την τοπική γεωργία και τη μακροχρόνια οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή ελαιόλαδου.

Με την υιοθεσία, μια πινακίδα με το επιθυμητό όνομα τοποθετείτε στην ελιά σας.

 

mia elia name

 

Λαμβάνετε το Πιστοποιητικό υιοθεσίας του δέντρου σας και ενημερώνεστε με πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή, την υγεία και την ανάπτυξη του δέντρου σας.

 

Pistopoiitiko Yiothesias

 

Επιπλέον σας δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθείτε το δέντρο και την οικογένειά Χατζηδημητρίου, κατά τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή την περίοδο της συγκομιδής, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα στάδια μέχρι το τελικό προϊόν.

Το τραπέζι σας είναι ο προορισμός αυτού του ταξιδιού, όπου θα παραλάβετε το ετήσιο λάδι του δέντρου σας, με αγάπη, υπευθυνότητα και πολύτιμη συμμετοχή.

Η ελιά είναι ένα δώρο της φύσης κι ένα μοναδικό δώρο για εσάς, για τους φίλους σας, για συναδέλφους και αγαπημένα πρόσωπα.

Υιοθετήστε μία ελιά!

Contact

info(at)umbrellabranding.gr
+30 2310 527 899
Katouni 3, 1st Floor
Ladadika, Thessaloniki, Greece
Facebook Instagram Vimeo Behance