Κατασκευή Ιστοσελίδας

Metaform Συστήματα Σκίασης

nav-arrow

Χρειαζόμαστε μία σύγχρονη ιστοσελίδα που θα παρουσιάζει την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο νέο website πρέπει να υπάρχει περιοχή μελών μέσα από την οποία οι πελάτες μας θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάζουν υλικό προώθησης καθώς και να πραγματοποιούν παραγγελίες των προϊόντων μας.

Η Metaform Shading Systems, μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής συστημάτων σκίασης, μας ανέθεσε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας της ιστοσελίδας.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας έγινε με custom template δίνοντας έμφαση στα παραγόμενα προϊόντα της εταιρείας. Δημιουργήθηκε η περιοχή μελών με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και συνεργατών. Μέσα από την περιοχή μελών οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε υλικό προώθησης των προϊόντων, όπως φωτογραφίες και καταλόγους προϊόντων. Επιπλέον ενσωματώθηκε στο νέο site η «Εφαρμογή Υποβολής Παραγγελιών», βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης και αλληλεπίδρασης με τους συνεργάτες.

Η ιστοσελίδα είναι πολύγλωσση, ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά, ενώ μελλοντικά προβλέπεται προσθήκη επιπλέον γλωσσών με στόχο την διεύρυνση της αγοράς.

Δείτε περισσότερα στο www.metaform.gr

Homepage Presentation

Homepage Presentation

Product Presentation

Product Presentation

Πείτε μας περισσότερα για το project σας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact

info(at)umbrellabranding.gr
+30 2310 527 899
Katouni 3, 1st Floor
Ladadika, Thessaloniki, Greece
Facebook Instagram Vimeo Behance