Εταιρική Ταυτότητα

Κούκος

nav-arrow

Το ιστορικό εργαστήριο αρτοσκευασμάτων Κούκος Τυροπιτάκι έρχεται στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, χρειαζόμαστε λογότυπο και συσκευασία καθώς και έντυπο υλικό που θα επικοινωνεί την παράδοση αλλά και την ανανέωση της επιχείρησης.

Το παραδοσιακό εργαστήριο αρτοσκευασμάτων ΚΟΥΚΟΣ Τυροπιτάκι στη Βογατσικού 10 μας ανέθεσε το σχεδιασμό της οπτικής του επικοινωνίας σε όλο της το φάσμα.

Ο Κούκος με ιστορία που ξεκινά από το 1953 στο χώρο, σχεδιαστικά θα έπρεπε να παραθέτει στην παράδοση αλλά και την αυθεντικότητα των προϊόντων του.

Σαν αρχή του Brand επιλέξαμε ένα καθαρό λογότυπο το οποίο θα επικοινωνούσε το σπίτι του κούκου καθώς και μια γραμματοσειρά που θα δάνειζε καμπύλες της στον τελικό σχεδιασμό του.

Επίσης σχεδιάσαμε όλο το υλικό σήμανσης εντός και εκτός καταστήματος για λογαριασμό της επιχείρησης.

Θέλοντας να δώσουμε μια νότα φρεσκάδας επιλέξαμε να σκιτσάρουμε διαφορετικές πόζες του κούκου και να τις εφαρμόσουμε στον σχεδιασμό της συσκευασίας και του έντυπου υλικού.

Ο Κούκος έχει αποκτήσει λάτρεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης οι οποίοι ταξιδεύουν στον κόσμο έχοντας μαζί τους τα μοναδικά του προϊόντα αλλά και την φινετσάτη του συσκευασία.

koukos-logo
Bistro&catalog
3
Σχεδίαση Ποτηριού
Bistro&catalog
Πείτε μας περισσότερα για το project σας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact

info(at)umbrellabranding.gr
+30 2310 527 899
Katouni 3, 1st Floor
Ladadika, Thessaloniki, Greece
Facebook Instagram Vimeo Behance